São Paulo, Brasil | Competition | 750 m² | 2019

EN The AEAS building project has as its main intention the constitution of a generous and flexible architectural space able to create an integrative environment between professionals with complementary knowledge. Its interior composition responds to the program needs in a specific and adaptable way by allowing, through a modular structural grid, the spatial configuration initially established to be easily adjusted according to new demands that may arise. The building is organized on two functionally independent sides and a multipurpose core formed by the auditorium and green courtyard. Two complementary environments that function as spaces of spatial integration and/or distance between the distinct functions that orbit around. Through their combination, they make up a large space able to host not only lectures, board meetings or training but also exhibitions, get-togethers, and public events.

PT O projeto do edifício da AEAS tem como intenção principal a constituição de um espaço arquitetônico generoso, flexível e de integração entre profissionais com conhecimentos complementares. Sua composição interior responde ao programa de necessidades de maneira simultaneamente específica e adaptável ao permitir que através de uma malha estrutural modular a configuração espacial inicialmente estabelecida seja facilmente ajustada de acordo com novas demandas que possam surgir. O edifício é organizado em dois lados funcionalmente independentes e pelo núcleo multiuso formado pelo auditório e pátio verde. Dois ambientes complementares que funcionam concomitantemente como espaços de integração espacial e/ou distanciamento entre as funções distintas que orbitam ao redor. Através de sua combinação conformam um grande espaço apto a receber não apenas palestras, reuniões do conselho ou treinamentos mas também exposições, confraternizações e eventos.